fbpx

Vindermentalitet for golfspillere – mentaltræningspakke

595,00 kr.

Vindermentalitet for golfspillere. Mentaltræning for enhver golfspiller som ønsker, at udvikle sit spil, sænke sit handicap eller præstere bedre til turneringer. Måske ønsker du at håndtere udfordringer som negativ tænkning, nervøsitet eller anspændthed. Eller måske vil du bygge de sidste 10 % på dit spil, der gør at du får de resulater du ønsker. Derfor er denne pakke både til dig som spiller golf på eliteplan og til dig som ønsker generel fremgang i golfspillet.

Mentaltræning med lydfiler er et meget effektivt værktøj og samtidig fleksibelt at anvende for golfspilleren. Du kan træne med programmerne, hvor som helst du har et uforstyrret sted og sammen med din almindelige golftræning, så giver du dig selv de bedste muligheder for at udvikle dit spil.

Mentaltræningspakken består af 7 programmer som på hver sin måder styrker din vindermentalitet i golf. Hver program/lydfil har en varighed på ca. 15 minutter og du vil opleve den største effekt ved regelmæssig træning. Programmerne i pakken er:

– Præster under pres
– Stop overtænkning
– Mental forberedelse til turnering eller træning
– Positiv tænkning
– Forbedring af din golfteknik
– Fysisk afspænding
– Mental afslapning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Be the first to review “Vindermentalitet for golfspillere – mentaltræningspakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *