fbpx

online plus - lille logo
rema-1000-logo
Synoptik - lille logo
download

Et team i topform skaber resultater

Mange teams oplever en udfordrende hverdag, hvor stor travlhed, hastige forandringer og højt arbejdspres kan bringe både ledere og medarbejdere ud af kurs.

Det kan betyde at I oplever et højere stressniveau, lavere energi og forringet fokus. Ofte så resulterer det i at I ikke føler at jeres potentiale bliver opfyldt. 

Derfor er det vigtigt at I har strategier og værktøjer på plads for at tackle disse udfordringer og skaber en positiv og produktiv kultur for hele teamet.

Jeg kalder det “RO”. Når teamet har klar retning, god restitution og stærke relationer, så er fundamentet tilstede for at I kan levere de resultater I ønsker samtidig med, at I bevarer en høj trivsel.

BÆREDYGTIG PRÆSTATION

Mere RO, så I kan præstere i en travl hverdag

de 3 elementer i ro

Skab retning

En klar retning er nøglen til en team med fokus på opgaven. I er alle klar over, hvad I sigter mod. Samtidig så tackler I forhindringer og forstyrrelser på vejen på en hensigtsmæssig måde.

Forbedr restitution

Den gode balance mellem at være på og koble af giver teamet mulighed for et arbejdsdag med høj kvalitet og mindre stress. I er gode til at planlægge opgaverne og prioritere pauser.

Styrk relationerne

De stærke relationer bygger på tillid. I kender hinandens styrker og sætter dem i spil. I har en klar og åben kommunikation som bringer teamet og opgaverne i mål. Kort fortalt teamharmoni.

Book intro-møde

Book let et online eller fysisk møde, hvor vi tager et kig på, hvordan I kan få bedre retning, restitution og relationer i jeres team

Gennemfør forløb

I får et forløb med strategier, træning og værktøjer som er tilpasset 100% til jeres mål og behov.

Mere RO

Forløbet giver jer fundamentet for at skabe mere glæde, fokus og energi i teamet, så I lykkes med jeres mål.

Teammentalitet i top

Skab ROvolution i teamet

I mentalform styrker jeg virksomheder som ønsker at stå for trivsel og præstation i top på samme tid.

For at nå dertil, har I brug for en klar retning, god restitution og stærke relationer. Problemet er at en meget travl og udfordrende hverdag let kan påvirke glæden, energien og præstationen.

Jeg ved det kan være svært at navigere i arbejdslivet. Derfor hjælper jeg virksomheder med teamforløb i RO.

I booker ganske enkelt et helt uforpligtende online/fysisk møde. Her finder vi sammen ud af, hvordan et forløb skal designes så det passer til jeres mål og behov.

Book et møde så I kan mindske stress, styrke arbejdsglæden og skabe mere RO til de gode præstationer.

Foredrag
shape
referencer

Det siger andre...

shape
Hvordan ser et forløb ud?

Forløb der matcher jeres behov

Et teamudviklingsforløb er IKKE one-size-fits-all.

Det er vigtigt for mig og helt sikkert også jer, at vi præcist finder ud af, hvad I vil opnå med forløbet.

Behov og mål kan variere meget. Måske ønsker I en enkelt workshop som skal være affyringsrampen til, at I selv kan arbejde videre.

Eller måske er et mere dybdegående forløb det der gør forskellen hos jer. Vi kan sammensætte et relevant forløb bestående af workshops, oplæg, teamcoaching og individuelle samtaler. 

Workshop-dag

En intensiv dag med fokus på at introducere RO-principperne og skabe bevidsthed om præstation, trivsel og teamdynamik. I får mulighed for at skabe refleksion og diskussion i teamet, så I kan tage et vigtigt skridt mod mere RO.

Teamforløb på 3-12 måneder

Et struktureret og skræddersyet forløb, hvor teamet styrker de tre “komponenter” i RO: Retning, Restitution og Relationer. Forløbet består af en kombination af oplæg, workshops og individuelle sessioner. I forløbet fokuserer vi på de dele af RO som bringer jer fremad til en bedre præstation og trivsel for både ledere og medarbejdere.

Hvad er indholdet?

En moderne tilgang til succes til i arbejdslivet

I kan forvente et værdibaseret og målrettet forløb, der kombinerer forskellige metoder og tilgange til at skabe et stærkt og velfungerende team. 

En moderne tilgang til præstation

Jeg trækker blandt andet på principperne fra ACT, coaching-teknikker og teamudvikling for at skabe en dybdegående og meningsfuld læreproces. Jeg faciliterer en proces, hvor I trækker tempoet ned og ser på jer selv udefra. I bliver desuden klædt på med værktøjer der forbedrer jeres mentale styrke.

Skaber øget bevidsthed 

Et af målene med forløbet er at skabe en øget refleksion og bevidsthed om, hvordan jeres team kan skabe en værdifuld arbejdsdag og håndtere de udfordringer I naturligt vil møde. Vi vil arbejde med sammenhængen mellem individuel trivsel og teamets præstation og I vil få konkrete strategier til at skabe balance mellem arbejde og restitution.

Søvn og pauser i centrum

I forløbet vil I få mulighed for at arbejde med og lære konkrete værktøjer, som I nemt kan implementere efterfølgende. Jeg vil fokusere på vigtigheden af en sund kultur for pauser, søvn og restitution for at I kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv i balance. Ved at få viden og bevidsthed om søvnens og pausernes betydning vil teamet lære at optimere deres hverdag og øge deres energiniveau og produktivitet. 

De gode teamdiskussioner til jeres udvikling

Forløbet er struktureret omkring diskussion, øvelser og løsning af opgaver, der er designet til at styrke samarbejdet. I vil blive opfordret til at dele jeres perspektiver og erfaringer og sammen finde løsninger på udfordringer, der opstår i teamet.

Et praktisk forløb der flytter jer

Mit mål er at give alle i teamet et værdifuldt og praksisorienteret forløb, der vil styrke teamdynamik og præstationsniveau. Vejen dertil afhænger naturligvis af jeres specifikke behov og forløbets omfang.

Workshop

Kr.
15.000
/ 3 t.

3 timers workshop
Oplæg om RO
Lære og afprøve værktøjer
Refleksion og diskussion
Teamaktiviteter

Teamforløb

Spørg efter pris

3-12 måneders forløb
Oplæg om relevante temaer
Workshops 
Individuel coaching
Værktøjer

.elementor-element-49f071f .slick-slider .slick-list { margin-left: px;margin-right: px; } .elementor-element-49f071f .slick-slider .slick-list { padding-left: px;padding-right: px; }